Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Mido Single Sofa

Pris:

4.999,00 kr.

Mido Lounge Sofa er et minimalistisk udendørs havesofa-modul, der forener stil og komfort i et eksklusivt design. Sammensæt din drømme havesofa ved at tilføje flere moduler, kontakt os endelig hvis du er i tvivl om sammensætningen af de forskellige moduler.

 

Funktioner:

  • Slidstærke materialer
  • Høj komfort
  • Quick Dry skum
  • OEKO-Tex Certificeret Olefin
  • Elegant kerne teaktræsramme
  • Luksuriøst design der tåler det nordiske klima

 

Mål: H: 68 cm – Bredde 100 cm – Dybde 100 cm – Sidehøjde 43 cm – sædedybde 78 cm

Ikke på lager

Kategori

Beskrivelse

Mido Lounge er en moderne serie af udendørs lounge havesofaer, hvor komfort og æstetik går hånd i hånd. Skab unikke opsætninger, perfekte til både små og store terrasser, og skab din egen oase, hvor afslapning og socialt samvær går op i en højere enhed.

Mido er designet til det nordiske klima, og er produceret i slidstærke materialer, så din havesofa kan stå ude året rundt. Olefin tekstiler, UV-bestandige og vandafvisende materialer, sikrer, at din sofa forbliver smuk og tør, mens Quick Dry skum i sæde og ryg muliggør hurtig tørring efter en regnbyge. Den elegante kerne teaktræsramme tilføjer ikke kun lette og svævende træk til udseendet, men står også imod vind og vejr.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ – Quick Dry skum – Tekstil Olefin

Mål: B100 x D100 x H 68 cm

Bredde: 100 cm

Dybde: 100 cm

Højde: 68 cm

Sidehøjde: 43 cm

Sædedybde: 78 cm

Vægt: 1 modul i alt 30 kg

Montering: Havesofaerne samles med det medfølgende beslag.

Yderlig: Leveres i 1 kolli.

 

Materialer:

Vi vægter kvalitet højt, og derfor benytter vi os kun af gode kvalitetsmaterialer.

Olefin:

Alle hynder og puder er polstret med OEKO-TEX certificeret Olefin, der garanterer tekstilerne fri for skadelige stoffer. Olefin er det ideelle valg til udendørs møbler i det nordiske klima. Gennem farvede tekstiltråde afviser 97% af solens UV-stråler, hvilket sikrer, at tekstilet ikke falmer. Olefin absorberer ingen fugt, tørrer hurtigt og er let at rengøre.

Quick Dry Skum:

Sædehynderne er fyldt med Quick Dry skum, der udover formstabilitet og komfort sikrer hurtig dræning og effektiv luftcirkulation. I det fugtige nordiske klima er dette altafgørende. Quick Dry skummet er vandafvisende, og hynderne er klar til brug efter kort tid, selv efter regn – sæt blot hynderne i lodret position, og de vil tørre hurtigt.

Kerne teaktræ:

Kerne teaktræ er omhyggeligt udvalgt for sin modstandsdygtighed i det nordiske klima. Inspireret af skibsindustrien, hvor teaktræ har været anvendt i generationer, har vi valgt kerne teaktræ til vores serie af havemøbler. Vi anvender udelukkende bæredygtigt FLEGT-certificeret kerne teaktræ, der stammer fra træets inderste og ældste del. Dets høje tæthed, hårdhed og olieholdighed gør det yderst modstandsdygtigt og ideelt til eksklusive havemøbler, der kombinerer kvalitet og lang holdbarhed.

Relaterede produkter

Relaterede produkter​