Fri Fragt – Dansk Design – Hurtig levering

Solvogn Boca

Pris:

6.499,00 kr.

Boca er en eksklusive udendørs solvogn produceret i kerne teaktræ. Vi har skabt en solvogn med fokus på den ultimative kombination af design, komfort og holdbarhed. Solvognen har en justerbar ryg, hvor der kan vælges imellem 4 behagelig positioner. Du flytter solvogen nem rundt, små diskrete hjul der er smukt gemt i solvognens ben, gør det nemt at flytte solvognen til en ny ønsket position i haven eller på terrassen. Solvognen har ligeledes ekstra bredde, og kan nemt fungere som en smuk daybed.

 

  • Certificeret kerne teaktræ
  • Leveres med hynde
  • Hjul, nem at flytte.
  • Høj kvalitet og lang holdbarhed
  • Klassisk elegant design
  • Ekstra bredde 75 cm

 

Mål: H: 35 cm – Bredde 200  cm – Dybde 75 cm

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Gør din udendørs oase komplet med en smuk designet solvogn.

Solvognen indbyder til afslapning og solbadning i haven, på terrassen eller ved poolen. Vi har designet solvognen med ekstra bredde på 75 cm, hvilket giver en forhøjet komfort i form af god plads. Solvognen har ligeledes en justerbar rygstøtte, der giver mulighed for at finde den optimale position at slappe af i.

Hos Outnordic er hynden en del af prisen.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret Kerne teaktræ

Mål: H 35 x B 75 x L 200 cm

Længde: 200 cm

Bredde: 75 cm

Højde 35 cm

Vægt 28 kg

Montering: Leveres samlet

Yderlig: Hynde inkluderet i produktets pris.

 

Materialer:

Kerne teaktræet er nøje udvalgt grundet dets evne til at klarer sig i det hårde nordiske klima. Vi har ladet os inspirere af skibsindustrien, hvor teaktræet har været brugt i generationer grundet dets evne til at modstå ekstreme miljøer. Derfor var det for os naturligt at vælge kerne teaktræ til vores serie af havemøbler produceret i træ. Vi ved at netop kvaliteten af materialerne er afgørende for den gode kvalitet samt lang holdbarhed.

Hos outnordic bruger vi udelukkende bærerdygtigt FLEGT certificeret kerne teaktræ. Kerne teaktræet stammer fra den inderst og ældste del af træets stamme. Kerne teaktræet har en højere tæthed end andre træsorter, og er ligeledes hårdere samt mere olieholdig end klassisk teak. Kerne teaktræ er yderst modstandsdygtig hvorfor det er et perfekt valg til produktion eksklusive havemøbler.

Relaterede produkter