Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Havestol Cera

Pris:

1.599,00 kr.

Cera er en komfortabel, moderne og på samme tid en klassisk havestol med armlæn fremstillet i pulverlakeret aluminium af den bedste kvalitet. Havestolen er udført med høj finish, og har et stilsikkert design der holder i generationer.

 

  • Inklusiv sædehynde
  • Sædehynde polstret i eksklusivt Akryl tekstil.
  • Pulverlakeret aluminium.
  • Komfortabel og moderne.

 

Mål: H: 80 cm – Bredde 57  cm – Dybde 55 cm – Sidedybde 53 – Sidehøjde 44 cm

22 på lager

Kategori

Beskrivelse

Med den rette havestol kan du sidde timevis med venner og familie ved havebordet. Skab personlighed i din udendørs indretning med vores Cera havestol, denne tilbyder et smukt design kombineret med høj komfort.

I disse år smelter ude og inde rummene mere og mere sammen, vores Cera havestol er et godt eksempel på netop dette. Cera er en udendørs havestol designet i et klassisk nordisk design, hvor den perfekte blanding mellem æstetik og komfort synliggøres.

Med vores Cera havestol kan du roligt invitere venner og familie til hyggelige stunder på terrassen, vi er ikke i tvivl om at de vil føle sig velkommen.

 

Specifikationer

Materiale: Pulver lakeret aluminium – Olefin reb – Acryl tekstil

Mål:  H 80 x B 57 x D 55 cm

Bredde: 57 cm

Højde: 80 cm

Dybde: 55 cm

Sædebredde: 50 cm

Sidedybde: 53 cm

Sædehøjde 44 cm (inkl. hynde)

Stabelbar: Ja

Vægt: 5 kg

Montering: Ingen

 

Materialer:

Pulverlakeret aluminium er ideel til produktion af eksklusive havemøbler, pulverlakeringen giver havemøblerne et beskyttende lag og kan tones i alle slags farver. Havemøbler i pulverlakeret aluminium kan stå ude hele året, vi anbefaler dog altid at tildække havemøblerne om efteråret og vinteren.

Havemøbler produceret i pulverlakeret aluminium kræver minimal vedligeholdelse, og rengøres/vaskes nænsomt med en klud og mildt almindeligt rengøringsmiddel. Opbevares havemøblerne nær kysten, kan en anelse ekstra vedligeholdelse i form at rengøring/vask være nødvendigt.

Pas på ikke at skræmme eller slå hul på pulverlakeringen, da fugt kan trænge ind i aluminiummet og beskadige dine havemøbler.

 

Relaterede produkter

Relaterede produkter​