Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Om os

Hvem vi er

Outnordic er et online havemøbel brand, der skiller sig ud ved at designe, producere og sælge egne havemøbeldesigns gennem vores egen webshop. Ved at fjerne dyre mellemled, kan vi levere besparelser direkte til vores kunder i form af rimelige priser og høj kvalitet.

Mission

Vores mission er at gøre danskdesignede havemøbler af høj kvalitet tilgængelige for alle. Vi tror på, at udendørslivet skal omfavnes med komfort, stil og kvalitet. Uanset om du ønsker at slappe af på terrassen eller nyde solen med venner og familie, byder vores havemøbler på høj komfort, stil og kvalitet til overkommelige priser

Vores Rejse

Outnordics rejse startede med et ønske om smukke, komfortable og eksklusive havemøbler til vores egen terrasse. Efter at have udforsket markedet opdagede vi, at priserne var skræmmende høje for eksklusive designs, mens midt segmentet ikke opfyldte vores krav til kvalitet og holdbarhed.

Derfor besluttede vi os for at skabe vores eget brand, hvor vi kunne kombinere høj kvalitet med rimelige priser ved at fjerne mellemled. Vi styrer selv alle processer – fra design og produktion til kundeservice og salg. Dette giver os mulighed for at tilbyde produkter af allerhøjeste kvalitet til priser, der er 30-40% lavere end lignende produkter på markedet. 

Vores team 

Holdet bag Outnordic har mange års erfaring med møbler, design og online tilstedeværelse. Vi arbejder hver dag hårdt for at skabe de bedste produkter til vores kunder og for at levere service på højeste niveau.  

Altid Rimelige Priser

Vi forstår, at det kan være udfordrende at finde havemøbler, der kombinerer design, kvalitet og pris på en tilfredsstillende måde. Hos Outnordic gør vi dansk designede havemøbler i høj kvalitet tilgængeligt til rimelige priser.

Dansk Design

 

Med vores interne designteam sætter vi selv retningen for vores produkter. Vi arbejder ud fra en klar designfilosofi og lader os inspirere af den nordiske natur.

Et Outnordic produkt er altid designet med fokus på komfort, holdbarhed og smukt ydre i form af moderne og tidsløst design.

Vi tror på gode materialer og godt håndværk, og derfor er størstedelen af vores udendørs havemøbler håndbygget af dygtige håndværkere.

 

 

 

 

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores designs, din ordre eller blot behov for vejledning i valg af et af vores produkter, så kontakt os gerne! Vi er klar til at hjælpe, og vi svarer på alle mails inden for 24 timer.

Vi hjælper dig

Tøv ikke med at kontakte os! Vi sidder klar ved telefonerne fra kl. 08-16 alle hverdage. Har du sendt os en mail, bestræber vi os på at svare samme dag som modtaget på alle hverdage.

Levering

Vi bestræber os på at have alle varer på lager, og leverer lagervarer inden for 3-5 hverdage. Alle ordrer leveres med fragtmand, medmindre andet er aftalt. Alle ordrer leveres til kantsten, medmindre andet er aftalt.