Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Mød Outnordic

Hvem er Outnordic?

Outnordic er ikke som de andre producenter af havemøbler. Vi står selv for hele processen: Fra idéen skabes hos designeren, til møblet står hjemme ved dig. Vores elegante møbler sælges udelukkende på vores egen webshop. På den måde kan vi sikre dig havemøbler af høj kvalitet til fair priser, der holdes i bund.

Mission

Vores mission er at gøre dansk designede havemøbler af høj kvalitet tilgængelige for alle. Vi ved, at flere og flere omfavner udendørslivet. Derfor skal dine havemøbler indbyde kvalitet, komfort og stil – alt sammen til overkommelige priser. Uanset om du ønsker at slappe af på terrassen eller nyde solen med venner og familie. Vores havemøbler er tidsløse.

Historien om rimelige priser

Outnordics rejse startede med et ønske om smukke, komfortable og eksklusive havemøbler til vores egen terrasse. Efter at have udforsket markedet opdagede vi, at priserne var skræmmende høje for tidsløse designs. Men gik vi ned i pris, skulle vi også gå ned på kvalitet og holdbarhed. Det ønskede vi ikke.

Derfor besluttede vi os for at skabe vores eget brand, hvor vi kunne kombinere høj kvalitet med rimelige priser ved at fjerne mellemled. Vi styrer selv alle processer – fra design og produktion til kundeservice og salg. Det giver os mulighed for at tilbyde havemøbler af høj kvalitet til priser, der er langt lavere end lignende produkter på markedet. 

Vores team 

Holdet bag Outnordic har mange års erfaring med møbler, design og online tilstedeværelse. Vi arbejder hver dag på at skabe de bedste produkter til vores kunder og for at levere service på højeste niveau.

Altid Rimelige Priser

Vi ved, hvor svært det kan være at finde havemøbler, der kombinerer design, kvalitet og pris. Vi har derfor gjort det nemt for dig at finde dansk designede havemøbler i høj kvalitet til rimelige priser. Kvalitetshavemøbler skal nemlig ikke være en mangelvare for dig. 

Unikt, Dansk Design

Vores faste designteam designer selv alle vores havemøbler. Derfor kan vi også selv sætte retningen for vores produkter. Vores autentiske havemøbler designes ud fra en klar designfilosofi, hvor vi inspireres af den nordiske natur. Så passer dine havemøbler til resten af din indretning – og til det nordiske udelivsbillede.

Køber du et Outnordic produkt, er du sikker på at få komfort, holdbarhed og et smukt ydre i et moderne og tidsløst design.

Vores udendørs havemøbler er håndbygget af dygtige håndværkere i de bedste materialer. Sådan sikrer vi, at du dine nye havemøbler er dine sidste.

Kundeservice

Sidder du med spørgsmål til vores designs, din ordre, eller har du brug for vejledning? Bare rolig. Vi hjælper dig. Vi svarer på alle mails indenfor 24 timer. 

Vi hjælper dig

Du kan ringe til os eller sende os en mail. Vi sidder klar ved telefonerne fra kl. 08-16 alle hverdage. Har du sendt os en mail, vil du få svar indenfor 24 timer.

Levering

Alle vores lagervarer leveres indenfor 3-5 hverdage. Vi sender vores produkter med en fragtmand direkte til din kantsten. Med mindre andet er aftalt.