Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Loungebord Mido 100×100 cm

Pris:

2.999,00 kr.

Skab et sofistikeret udendørs miljø med vores luksuriøse Mido loungebord. Bordet er designet til vores Mido lounge havesofa, men passer ligeså fint ind i et hvert loungeområde.  Fremstillet i førsteklasses kerne teaktræ, tilføjer dette stilfulde sofabord en tidløs elegance til din terrasse.

 

Funktioner:

  • Luksuriøs certificeret kerne teaktræ.
  • Lang holdbarhed
  • Massive bordpladelameller.
  • Klassisk elegant design

 

Mål: H: 100 cm – Bredde 100  cm – Dybde 25 cm

1 på lager

Kategori

Beskrivelse

Mido passer perfekt sammen med vores Mido modul loungesofa og fungerer praktisk som et ideelt sted at nyde drinks og snacks på din terrasse i sommermånederne. Brug Mido loungebordet som et nøgleelement i din udendørs indretning, hvor loungebordet kan sammensættes som et element i den moderne loungesofa. Udover at være et ideelt sted at sætte din kop kaffe, kan det også fungerer som en smuk base for krukker, planter eller andre dekorative elementer.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ

Mål: L100 x B100 x H 25 cm

Længde: 100 cm

Bredde: 100 cm

Højde: 25 cm

Vægt: 21 kg

Montering: Ingen

 

Materialer:

Kerne teaktræ er omhyggeligt udvalgt for sin modstandsdygtighed i det nordiske klima. Inspireret af skibsindustrien, hvor teaktræ har været anvendt i generationer, har vi valgt kerne teaktræ til vores serie af havemøbler. Vi anvender udelukkende bæredygtigt FLEGT-certificeret kerne teaktræ, der stammer fra træets inderste og ældste del. Dets høje tæthed, hårdhed og olieholdighed gør det yderst modstandsdygtigt og ideelt til eksklusive havemøbler, der kombinerer kvalitet og lang holdbarhed.

Relaterede produkter

Relaterede produkter​