Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Teaktræ i verdensklasse

Der findes ingen bedre træsort til produktion af eksklusive havemøbler end teaktræ

 

Alle havemøbler i teaktræ er produceret i kerneteak. Møblet forarbejdes i hånden af dygtige møbelsnedkere med den største respekt for håndværket og materialerne. Vi har kigget til skibsindustrien for at finde inspiration til produktionen af møbler med lang levetid. Her har teaktræ været brugt i generationer. Ganske enkelt grundet dets evne til at modstå ekstreme miljøer. Det faldt os derfor naturligt at vælge teaktræ som materiale til vores havemøbler i træ. 

Bæredygtigt, certificeret og FLEGT licenseret træ

Selvom teaktræ er en eksotisk træsort, tåler den det nordiske klima. Endda bedre end nogen anden træsort. Teak har et naturligt højt indhold af olie. Det gør træet ekstra holdbart, og gør det modstandsdygtigt overfor de skiftende vejrforhold, vi har i det nordlige klima. 

Al teaktræ, der anvendes i Outnordics havemøbler, er bæredygtigt og certificeret i den højeste kvalitet. Træet høstes i overensstemmelse med FLEGT, der sikrer bæredygtigt skovbrug.

Uanset om du vælger at oliere eller lade dine havemøbler stå ubehandlede, kræver de minimal vedligeholdelse og vil holde i generationer.

Vindridser

Teaktræ er et naturlig materiale. Overfladen kan derfor påvirkes af skiftende vejrforhold i form af vindridser i overfladen. Det er en naturlig del af teaktræet, der ses som små overfladeridser og revner. Du skal derfor ikke blive bekymret, hvis du ser vindridserne.

Vindridserne vil variere afhængigt af vejret og luftfugtigheden i det nordiske klima. Derfor er det helt normalt, at vindridserne kan komme og gå afhængigt af vejret. 

Små overfladeridser og revner har ingen betydning for træets styrke eller levetid. De vil dermed ikke påvirke dine havemøblers levetid.

Derfor er det også vigtigt for os at understrege, at de ikke anses for at være reklamationsberettigede. De er en naturlig del af teaktræets karakter og skønhed.