Fri Fragt – Dansk Design – Hurtig levering

Havebord Boca 230

Pris:

7.999,00 kr.

Boca er et smukt udendørs havebord fremstillet i massivt certificeret kerne teaktræ. Det fremstår med en unik kombination, hvor det klassiske nordiske design møder nutidens stramme linjer. Havebordet er designet med massive brede lameller, og skiller sig ud med et detaljeret bordben, der giver dette havebord et eksklusivt og tidløst udtryk.

 

  • Certificeret kerne teaktræ
  • Høj kvalitet og lang holdbarhed
  • Massive bordpladelameller
  • Klassisk elegant design
  • Ekstra bredde 95 cm

 

Mål: H: 74 cm – Bredde 230  cm – Dybde 95 cm

Tilgængelig på restordre

Kategori

Beskrivelse

Havebordet er et samlingspunk på terrassen, og stedet vi inviterer venner og familie til hyggelige stunder. Derfor skal du vælge jeres nye havebord med omhu. Vores Boca havebord er fremstillet i massivt certificeret kerne teaktræ, som er nøje udvalgt grundet dets evne til at klarer sig i det hårde nordiske klima.

Havebordet er det perfekt valg og et smukt samlingspunk på terrassen. Boca 230 passer til minimum 6 havestole, samt 2 yderlig havestole for enden af bordet giver plads til 8 spisende. Bordet har en god bredde på 95 cm, der sikre i har plads nok rundt om bordet.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ

Mål: L230 x B95 x H 74 cm

Længde: 230 cm

Bredde: 95 cm

Højde: 74 cm

Vægt: 46 Kg

Montering: Ben skal monteres.

 

Materialer:

Kerne teaktræet er nøje udvalgt grundet dets evne til at klarer sig i det hårde nordiske klima. Vi har ladet os inspirere af skibsindustrien, hvor teaktræet har været brugt i generationer grundet dets evne til at modstå ekstreme miljøer. Derfor var det for os naturligt at vælge kerne teaktræ til vores serie af havemøbler produceret i træ. Vi ved at netop kvaliteten af materialerne er afgørende for den gode kvalitet samt lang holdbarhed.

Hos outnordic bruger vi udelukkende bærerdygtigt FLEGT certificeret kerne teaktræ. Kerne teaktræet stammer fra den inderst og ældste del af træets stamme. Kerne teaktræet har en højere tæthed end andre træsorter, og er ligeledes hårdere samt mere olieholdig end klassisk teak. Kerne teaktræ er yderst modstandsdygtig hvorfor det er et perfekt valg til produktion eksklusive havemøbler.

Relaterede produkter