Fri Fragt – Dansk Design – Hurtig levering

Havestol Boca

Pris:

1.699,00 kr.

Boca er en komfortabel, moderne og på samme tid en klassisk havestol med armlæn fremstillet i massivt kerne teaktræ. Havestolen er udført med høj finish, og har et stilsikkert design der holder i generationer. Boca havestolen er stabelbar og dermed nem at opbevarer.

 

  • Inklusiv sædehynde
  • Sædehynde polstret i eksklusivt Oeko-Tex certificeret Olefin.
  • Certificeret kerne teaktræ.
  • Komfortabel og klassisk.
  • Stabelbar for nem opbevaring

 

Mål: H: 80 cm – Bredde 57  cm – Dybde 55 cm – Sidedybde 53 – Sidehøjde 44 cm

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategori

Beskrivelse

Med den rette havestol kan du sidde timevis med venner og familie ved havebordet. Skab personlighed i din udendørs indretning med vores Boca havestol, denne tilbyder et smukt design kombineret med høj komfort.

I disse år smelter ude og inde rummene mere og mere sammen, vores Boca havestol er et godt eksempel på netop dette. Boca er en udendørs havestol designet i et klassisk nordisk design, hvor den perfekte blanding mellem æstetik og komfort synliggøres.

Med vores Boca serie kan du roligt invitere venner og familie til hyggelige stunder på terrassen, vi er ikke i tvivl om at de vil føle sig velkommen.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ

Mål:  H 80 x B 57 x D 55 cm

Bredde: 57 cm

Højde: 80 cm

Dybde: 55 cm

Sædebredde: 50 cm

Sidedybde: 53 cm

Sædehøjde 44 cm (inkl. hynde)

Stabelbar: Ja

Vægt: 8 kg

Montering: Ingen

 

Materialer:

Kerne teaktræet er nøje udvalgt grundet dets evne til at klarer sig i det hårde nordiske klima. Vi har ladet os inspirere af skibsindustrien, hvor teaktræet har været brugt i generationer grundet dets evne til at modstå ekstreme miljøer. Derfor var det for os naturligt at vælge kerne teaktræ til vores serie af havemøbler produceret i træ. Vi ved at netop kvaliteten af materialerne er afgørende for den gode kvalitet samt lang holdbarhed.

Hos outnordic bruger vi udelukkende bærerdygtigt FLEGT certificeret kerne teaktræ. Kerne teaktræet stammer fra den inderst og ældste del af træets stamme. Kerne teaktræet har en højere tæthed end andre træsorter, og er ligeledes hårdere samt mere olieholdig end klassisk teak. Kerne teaktræ er yderst modstandsdygtig hvorfor det er et perfekt valg til produktion eksklusive havemøbler.

Relaterede produkter