Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Havebord Cera

Pris:

9.999,00 kr.

Cera er et smukt minimalistisk havebord, der er fremstillet i pulverlakeret aluminium der tåler det nordiske klima, og kan stå ude året rundt. Cera er luksuriøst design i høj kvalitet med lang holdbarhed. Den keramiske bordplade er delt i 9 store slats hvilket giver Cera et unikt design. Havebordet leveres fladpakket hvor montering af havebordets ben er nemt at gå til.

OBS: Der kan forekomme afvigelser på den keramiske bordplade, de 9 slats kan varierer med få millimeter i bredden.

  • Pulverlakeret aluminium.
  • Smuk keramisk bordplade
  • Lang holdbarhed
  • Moderne og minimalistisk design
  • Ekstra bredde 100 cm
  • Nem vedligeholdelse.

 

Mål: H: 75 cm – Bredde 260  cm – Dybde 100 cm

8 på lager

Kategori

Beskrivelse

Skab et indbydende udendørs spiseområde med vores elegante og eksklusive Cera havebord. Du skal vælge Cera havebordet hvis funktionalitet og moderne dansk design er højt på din prioritetsliste.

Havebordet er produceret i pulverlakeret aluminium, og har en praktisk keramisk bordplade der smukt er delt i 9 lige store plader. Cera er intet mindre end et førsteklasses havebord, med detaljer udført i en utrolig og smuk finish.

Vores Cera havebord er det perfekt valg og et smukt samlingspunk på terrassen. Cera havebordet passer til minimum 8 havestole, samt 2 yderlig havestole for hver bordende og giver plads til 10 spisende. Bordet har en god bredde på 100 cm, der sikre i har plads nok rundt om bordet.

Cera havebordet er det perfekte valg, her går funktionalitet og dansk moderne design op i en højere enhed.

 

Specifikationer

Materiale: Pulverlakeret aluminium

Mål: L260 x B100 x H 75 cm

Længde: 260 cm

Bredde: 100 cm

Højde: 75 cm

Vægt: 90 Kg

Montering: Simpel montering af ben.

OBS: Tungt produkt.

 

Materialer:

Cera havebordet har et pulverlakeret aluminium stel, som er ideel til produktion af eksklusive havemøbler. Pulverlakeringen giver havemøblerne et beskyttende lag imod vind og vejr. Havemøbler i pulverlakeret aluminium kan stå ude hele året, vi anbefaler dog altid at tildække havemøblerne om efteråret og vinteren.

Havemøbler produceret i pulverlakeret aluminium kræver minimal vedligeholdelse, og rengøres/vaskes nænsomt med en klud og mildt almindeligt rengøringsmiddel. Opbevares havemøblerne nær kysten, kan en anelse ekstra vedligeholdelse i form at rengøring/vask være nødvendigt.

Pas på ikke at ridse eller slå hul på pulverlakeringen, da fugt kan trænge ind i aluminiummet og beskadige dine havemøbler.

Keramisk bordplade:

Cera havebordet har en eksklusiv keramisk bordplade, denne er yderst velegnet til at stå ude i det nordiske klima. Bordpladen er lavet af naturmaterialer, og der kan derfor være nuance forskel på selve bordpladen som fungerer som et smukt sammenspil. Bordpladen rengøres nemmest med en mikrofiberklud opvredet med et mildt almindelige opvaskemiddel.

Relaterede produkter

Relaterede produkter​