Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Havebord Paso

Pris:

8.999,00 kr.

Paso er et smukt minimalistisk og førsteklasses havebord, der er fremstillet i den bedst tilgængelige pulverlakeret aluminium som tåler det nordiske klima, og kan stå ude året rundt. Paso er luksuriøst design i høj kvalitet med lang holdbarhed. Den eksklusive keramiske bordplade har et svævende og let design, bordpladen er tilmed nem at vedligeholde og giver et minimalistisk udtryk til din udendørs indretning. Havebordet leveres fladpakket, montering af havebordets ben er nemt at gå til.

 

  • Pulverlakeret aluminium.
  • Eksklusiv keramisk bordplade
  • Lang holdbarhed
  • Moderne og minimalistisk design
  • Ekstra bredde 100 cm
  • Nem vedligeholdelse.

 

Mål: H: 75 cm – Bredde 200  cm – Dybde 100 cm

Ikke på lager

Kategori

Beskrivelse

Skab et indbydende udendørs spiseområde med vores elegante og eksklusive Paso havebord. Havebordet er produceret i pulverlakeret aluminium i en høj og smuk finish.

Havebordet er det perfekt valg og et smukt samlingspunk på terrassen. Paso 200 passer til minimum 6 havestole, samt 2 yderlig havestole for enden af bordet giver plads til 8 spisende. Bordet har en god bredde på 95 cm, der sikre i har plads nok rundt om bordet.

 

Specifikationer

Materiale: Pulverlakeret aluminium

Mål: L200 x B100 x H 75 cm

Længde: 200 cm

Bredde: 100 cm

Højde: 75 cm

Vægt: 59 Kg

Montering: Simpel montering af ben.

 

Materialer:

Paso havebordet har et pulverlakeret aluminium stel, som er ideel til produktion af eksklusive havemøbler. Pulverlakeringen giver havemøblerne et beskyttende lag imod vind og vejr. Havemøbler i pulverlakeret aluminium kan stå ude hele året, vi anbefaler dog altid at tildække havemøblerne om efteråret og vinteren.

Havemøbler produceret i pulverlakeret aluminium kræver minimal vedligeholdelse, og rengøres/vaskes nænsomt med en klud og mildt almindeligt rengøringsmiddel. Opbevares havemøblerne nær kysten, kan en anelse ekstra vedligeholdelse i form at rengøring/vask være nødvendigt.

Pas på ikke at ridse eller slå hul på pulverlakeringen, da fugt kan trænge ind i aluminiummet og beskadige dine havemøbler.

Paso havebordet har en eksklusiv keramisk bordplade, som er velegnet til at stå ude i det nordiske klima. Bordpladen er lavet af naturmaterialer, og der kan derfor være nuance forskel på selve bordpladen. Bordpladen rengøres nemmest med en microfiber klud opvredet med et mildt almindelige opvaskemiddel.

Relaterede produkter