Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Havebord Plank 230

Pris:

8.999,00 kr.

Plank 230 er et smukt og minimalistisk havebord, skabt i massivt og bæredygtigt kerne teaktræ, der modstår det nordiske klima bedre end nogen anden træsort. Plank kombinerer luksuriøst design af høj kvalitet med lang holdbarhed. Bordpladen består af massive og brede lameller, monteret på smukke bordben med tapsamlinger som elegant detalje. Havebordet fås i to størrelser og leveres fladpakket. Samlingen af bordbenene er enkelt og let.

 

Funktioner:

  • Certificeret kerne teaktræ
  • Massive planker
  • Lang holdbarhed
  • Moderne og minimalistisk design
  • Ekstra bredde 95 cm

 

Mål: H: 75 cm – Bredde 230  cm – Dybde 95 cm

1 på lager

Kategori

Beskrivelse

Skab et indbydende udendørs spiseområde med vores smukke Plank havebord. Fremstillet i massivt kerne teaktræ, et natur materiale der med sit individuelle udtryk i form af knaster samt afskallinger pudset til retvinklede lige planker, vil på fornemste vis smukt integreres i ethvert udendørsmiljø. Plank 230 er det ideelle valg og et smukt samlingspunkt på terrassen. Passende til mindst 6 havestole og med plads til yderligere 2 stole ved bordets ender, kan det rumme op til 8 spisende. Bordet har en bredde på 95 cm, der sikrer tilstrækkelig plads omkring bordet.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ

Mål: L230 x B95 x H 75 cm

Længde: 230 cm

Bredde: 95 cm

Højde: 75 cm

Vægt: 49 Kg

Montering: Simple montering af ben

 

Materialer:

Kerne teaktræ er omhyggeligt udvalgt for sin modstandsdygtighed i det nordiske klima. Inspireret af skibsindustrien, hvor teaktræ har været anvendt i generationer, har vi valgt kerne teaktræ til vores serie af havemøbler. Vi anvender udelukkende bæredygtigt FLEGT-certificeret kerne teaktræ, der stammer fra træets inderste og ældste del. Dets høje tæthed, hårdhed og olieholdighed gør det yderst modstandsdygtigt og ideelt til eksklusive havemøbler, der kombinerer kvalitet og lang holdbarhed.

Relaterede produkter

Relaterede produkter​