Fri Fragt – Dansk Design – Hurtig levering

Havestol Plank

Pris:

1.799,00 kr.

Plank er en komfortabel klassisk udendørs havestol med armlæn, fremstillet i massivt certificeret kerne teaktræ der tåler det nordiske klima bedre end nogen anden træsort. Havestolen er udført i en høj finish, og har et stilsikkert design der holder i generationer. Sædet er smukt håndflettet i et stærkt reb af Olefin, som udover at se smuk ud yder en skøn komfort og tåler det nordiske klima.

 

  • Håndflettet Olefin reb
  • Certificeret kerne teaktræ
  • Komfortabel og klassisk

 

Mål: H: 86 cm – Bredde 58  cm – Dybde 58 cm – Sidedybde 53 – Sidehøjde 44 cm

Tilgængelig på restordre

Kategori

Beskrivelse

Med den rette havestol kan du sidde timevis med venner og familie ved havebordet. Skab personlighed i din udendørs indretning, vores Plank havestol tilbyder et smukt unikt design kombineret med høj komfort.

I disse år smelter ude og inde rummene mere og mere sammen, vores Plank havestol er et godt eksempel på netop dette. Plank er en udendørs havestol designet i et klassisk nordisk design, hvor den perfekte blanding mellem æstetik og komfort synliggøres.

Vi har udvalgt de bedste materialer da vi ved at disse er afgørende for holdbarheden. Det certificeret kerne teaktræ bliver blot smukkere år efter år. Havestolens sæde håndflettet i et eksklusivt Olefin reb, der udmærker sig ved at tåle det nordiske klima.

Med vores Plank serie kan du roligt invitere venner og familie til hyggelige stunder på terrassen, vi er ikke i tvivl om at de  vil føle sig velkommen.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ

Mål:  H 86 x B 58 x D 58 cm

Bredde: 58 cm

Højde: 86 cm

Dybde: 58 cm

Sædebredde: 48 cm

Sidedybde: 54 cm

Sædehøjde 44 cm

Stabelbar: Ja

Vægt: 6 kg

 

Materialer:

Vi har valgt de bedst tilgængelige materialer, da vi ved netop materialerne er afgørende for vores produkters holdbarhed.

Hos outnordic bruger vi udelukkende certificeret kerne teaktræ som stammer fra den inderst og ældste del af træets stamme. Kerne teaktræet har en højere tæthed og er ligeledes hårdere samt mere olieholdig end klassisk teak. Kerne teaktræ er yderst modstandsdygtig og det perfekt valg til brug i eksklusive havemøbler. Olefin er et eksklusivt materiale som er yderst velegnet til brug ved produktion af havemøbler. Hos outnordic bruger vi udelukkende OEKO-TEX certificeret Olefin i alle vores hynder, puder og håndflettet reb. Olefin udmærker sig ved en lang række egenskaber såsom, høj UV beskyttelse, skyr regnvand samt optager og suger ingen fugt.

Relaterede produkter