Fri Fragt – Dansk Design – Hurtig levering

Havebord Plank 180

Pris:

6.999,00 kr.

Plank er et smukt minimalistisk havebord, der er fremstillet i massivt bærerdygtigt kerne teaktræ der tåler det nordiske klima bedre en nogen anden træsort. Plank er luksuriøst design i høj kvalitet med lang holdbarhed. Bordpladen er udført med 3 massive og brede lameller, monteret på to smukke bordben der begge er udført med tapsamlinger som en smuk detalje. Havebordet fås i to størrelser og leveres fladpakket, montering af havebordets ben er nemt at gå til.

 

  • Certificeret kerne teaktræ
  • Massive planker
  • Lang holdbarhed
  • Moderne og minimalistisk design
  • Ekstra bredde 95 cm

 

Mål: H: 75 cm – Bredde 180  cm – Dybde 95 cm

Tilgængelig på restordre

Kategori

Beskrivelse

Skab et indbydende udendørs spiseområde med vores smukke Plank havebord. Havebordet er produceret i massivt kerne teaktræ, et natur materiale som smukt passer ind i et hvert udendørsmiljø.

Havebordet er det perfekt valg og et smukt samlingspunk på terrassen. Plank 180 passer til minimum 4 havestole, samt 2 yderlig havestole for enden af bordet giver plads til 6 spisende. Bordet har en god bredde på 95 cm, der sikre i har plads nok rundt om bordet.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ

Mål: L180 x B95 x H 75 cm

Længde: 180 cm

Bredde: 95 cm

Højde: 75 cm

Vægt: 49 Kg

Montering: Simple montering af ben

 

Materialer:

Kerne teaktræet er nøje udvalgt grundet dets evne til at klarer sig i det hårde nordiske klima. Vi har ladet os inspirere af skibsindustrien, hvor teaktræet har været brugt i generationer grundet dets evne til at modstå ekstreme miljøer. Derfor var det for os naturligt at vælge kerne teaktræ til vores serie af havemøbler produceret i træ. Vi ved at netop kvaliteten af materialerne er afgørende for den gode kvalitet samt lang holdbarhed.

Hos outnordic bruger vi udelukkende bærerdygtigt FLEGT certificeret kerne teaktræ. Kerne teaktræet stammer fra den inderst og ældste del af træets stamme. Kerne teaktræet har en højere tæthed end andre træsorter, og er ligeledes hårdere samt mere olieholdig end klassisk teak. Kerne teaktræ er yderst modstandsdygtig hvorfor det er et perfekt valg til produktion eksklusive havemøbler.

Relaterede produkter