Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Move Pyntepude 60×40 Sort Meleret

Pris:

400,00 kr.

Med vores pyntepuder skaber du et sofistikeret udendørs miljø, indret dig med farver, stil og skab den hyggeligste stemning med vores pyntepuder. Vores puder er alle luksuriøse, bløde, komfortable og kan bruges på solvognen, havesofaen eller et helt tredje sted.

Vores pyntepuder tåler det nordiske klima, og er netop designet med uovertrufne egenskaber i forhold til sol, regn, klor og havvand. Tekstilet er OEKO-TEX Certificeret og er ligeledes vandafvisende, skyr olie samt er vaskbare.

 

Funktioner:

  • Oeko Tex Certificeret
  • Kunstdun
  • Vandafvisende og tåler det nordiske klima
  • Højeste lysægthed, beholder sin farve
  • Kan vaske i maskine

 

Mål: H: 60 cm – Bredde 40  cm

10 på lager

Beskrivelse

Vores pyntepuder er optimeret i forhold til at dække ude som såvel inde brug. Puden sammensætning af betræk og monteringspuden sikre, således egenskaber der er uovertrufne i forhold til sol, regn, klor og havvand. De samme egenskaber gør puden til brug udendørs hvor der stilles særlige krav til rengøring og vedligehold og slid som et sikkert valg.

 

Specifikationer

Materiale: OEKO-TEX Certificeret Tekstil – Monteringspude består af kunstdun

Mål: L60 x B40 cm

Længde: 60 cm

Bredde: 40 cm

Vægt:

Montering: Betræk monteres på monteringspuden og lynes efterfølgende.

 

Materialer:

Tekstilet er OEKO TEX Certificeret og tåler det nordiske klima. Tekstilet er vejrbestandigt og tåler, sol, klor og havvand. Derudover vandafvisende, skyr olie og praktisk da tekstilet kan vaske og tåler at blive tørretumblet.

Monteringspuden består af kunstdun som tillader luftcirkulation inde i puden. Pudens fyld optager ingen vand, hvilket bevirker den fugt der måtte aflejres mellem dunene tørre hurtigt ud. Puderne er allergivenlige og tåler både vask og tørre tumbling.

 

 

Vedligeholdelse: 

Pletter samt spildte væsker tørres let over med en opvredet klud. Ved mere genstridige pletter kan tekstilet vaskes ved 40 grader.

Monteringspuden bør afmonteres inden vask.

Tåler tørre tumbling.

Relaterede produkter

Relaterede produkter​