Fri Fragt – Dansk Design – Hurtig levering

Mido Dobbelt Solseng

Pris:

15.998,00 kr.

Mido er en minimalistisk udendørs solseng der imponerer med et stilsikkert design og en høj komfort. Det fuldpolstrede sæde i quick dry skum, hviler smukt på den elegante kerne teaktræsramme, som løfter havesofaen fra jorden hvilket giver et let udtryk. Funktionel afsætningsplads på begge sider af solsengen, smart til afsætning af glas eller lignende.

Ben og ramme udgør en smuk og veludført detalje, som understreger det luksuriøse design. Hjørne-havesofaen er polstret med et slidstærkt tekstil af Olefin, der med sine unikke egenskaber imponere ved at tåle det skiftende nordiske klima.

Sæde i komfortabelt og formstabilt Quick Dry skum, som ved en regnbyge sikre vandet blot siver igennem hynderne, og er derfor tørt hurtigt igen efter en regnbyge.

Mido serien er yderst vejrbestandigt.

 

  • Slidstærke materialer
  • Quick Dry skum
  • OEKO-Tex Certificeret Olefin
  • Elegant kerne teaktræsramme
  • Luksuriøst design der tåler det nordiske klima

 

Mål: H: 68 cm – Bredde 200 cm – Dybde 198 cm – Sidehøjde 44 cm

Ikke på lager

Kategori

Beskrivelse

Mido Lounge er en en moderne serie af udendørs lounge havesofaer hvor komfort og æstetisk går hånd i hånd. Vi har skabt en række unikke opsætninger, passende både til den mindre samt større terrasse. Skab en oase hvor du kan slænge dig på terrassen med venner og familie, Mido er netop skabt til dette.

Spring med på trenden og indret et lækkert og komfortabelt loungeområde med vores Mido lounge serie.

 

Tåler alt slags vejr

Mido er designet til det nordiske klima. Produceret i slidstærke materialer hvorfor havesofaen tåler alt slags vejr. Olefin tekstiler tåler UV solens stærke stråler, afvise vandet og optaget ingen fugt. Quick Dry skummet tilsikre vandet løber igennem hynderne, sådan disse er klar til brug hurtigt igen efter en regnbyge. Rammen består af kerne teaktræ, den ideelle træsort til eksklusive havemøbler.

 

Materialer:

Hynder og puder er alle polstret i Olefin, som er et eksklusivt førsteklasses tekstil til udendørs brug. Alle tekstiler hos outnordic er OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for tekstilerne er testet og ikke indeholder skadelige stoffer.

Olefin har en lang række egenskaber der gør tekstilet yderst velegnet til udendørs hynder og puder. I forhold til polyester som bruges i langt de fleste havemøbler solgt på det danske marked, har Olefin en lang række fordele når det kommer til at kunne klare det nordiske klima. Til forskel fra almindelige polyester er trådene i Olefin gennem farvet. Olefin afviser 97% af solens Uv stråler, optager ingen fugt og er hurtigttørrende og yderst nem at rengøre.

Sædehynderne består af Quick Dry skum som udover at være formstabil, tilsikre hurtig dræning og effektiv luftcirkulation i et fugtigt klima. Som navnet antyder er Quick Dry skummet hurtigttørrende og optager ingen vand. Efter en kort regnbyge anbefales det at hynderne sættes i lodret position, hvor de vil tørre hurtigt og igen være klar til brug.

Relaterede produkter