Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Mido Lounge Sofa Set Large

Pris:

22.999,00 kr.

Mido Lounge Sofa Set Large er et minimalistisk udendørs lounge havesofa-sæt, der forener stil og komfort i et eksklusivt design. Her er vores Mido lounge havesofa opsat i en moderne og spændende opsætning, hvor god plads og afsætning går op i en højere enhed.

Mido Lounge Sofa Set leveres i 4 colli der nemt pakkes ud og sammensættes klar til brug. Sættet består af et armmodul, sofabord, hjørnemodul og afsluttet med et armmodul.

 

Funktioner:

  • Slidstærke materialer
  • Høj komfort
  • Quick Dry skum
  • OEKO-Tex Certificeret Olefin
  • Elegant kerne teaktræsramme
  • Luksuriøst design der tåler det nordiske klima

 

Mål: H: 68 cm – Bredde 398 cm – Dybde 298 cm – Sidehøjde 43 cm – sædedybde 78 cm

1 på lager

Kategori

Beskrivelse

Mido Lounge er en moderne serie af udendørs lounge havesofaer, hvor komfort og æstetik går hånd i hånd. Skab unikke opsætninger, perfekte til både små og store terrasser, og skab din egen oase, hvor afslapning og socialt samvær går op i en højere enhed.

Mido er designet til det nordiske klima, og er produceret i slidstærke materialer, så din havesofa kan stå ude året rundt. Olefin tekstiler, UV-bestandige og vandafvisende materialer, sikrer, at din sofa forbliver smuk og tør, mens Quick Dry skum i sæde og ryg muliggør hurtig tørring efter en regnbyge. Den elegante kerne teaktræsramme tilføjer ikke kun lette og svævende træk til udseendet, men står også imod vind og vejr.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ – Quick Dry skum – Tekstil Olefin

Mål: B398 x D298 x H 68 cm

Bredde: 398 cm

Dybde: 298 cm

Højde: 68 cm

Sidehøjde: 43 cm

Sædedybde: 78 cm

Vægt: 4 moduler i alt 128 kg

Montering: Ingen

Yderlig: Leveres i 4 kolli.

 

Materialer:

Vi vægter kvalitet højt, og derfor benytter vi os kun af gode kvalitetsmaterialer.

Olefin:

Alle hynder og puder er polstret med OEKO-TEX certificeret Olefin, der garanterer tekstilerne fri for skadelige stoffer. Olefin er det ideelle valg til udendørs møbler i det nordiske klima. Gennem farvede tekstiltråde afviser 97% af solens UV-stråler, hvilket sikrer, at tekstilet ikke falmer. Olefin absorberer ingen fugt, tørrer hurtigt og er let at rengøre.

Quick Dry Skum:

Sædehynderne er fyldt med Quick Dry skum, der udover formstabilitet og komfort sikrer hurtig dræning og effektiv luftcirkulation. I det fugtige nordiske klima er dette altafgørende. Quick Dry skummet er vandafvisende, og hynderne er klar til brug efter kort tid, selv efter regn – sæt blot hynderne i lodret position, og de vil tørre hurtigt.

Kerne teaktræ:

Kerne teaktræ er omhyggeligt udvalgt for sin modstandsdygtighed i det nordiske klima. Inspireret af skibsindustrien, hvor teaktræ har været anvendt i generationer, har vi valgt kerne teaktræ til vores serie af havemøbler. Vi anvender udelukkende bæredygtigt FLEGT-certificeret kerne teaktræ, der stammer fra træets inderste og ældste del. Dets høje tæthed, hårdhed og olieholdighed gør det yderst modstandsdygtigt og ideelt til eksklusive havemøbler, der kombinerer kvalitet og lang holdbarhed.

Relaterede produkter

Relaterede produkter​