Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Mido Lounge Sofa – Chaiselong Højre

Pris:

14.999,00 kr.

Vores Mido Lounge Sofa er en minimalistisk udendørs chaiselong-havesofa, der forener stil og komfort i et eksklusivt design.

OBS:

Chaiselong modulet er placeret i højre side set forfra.

Funktioner:

  • Quick Dry skum
  • Høj komfort
  • Eksklusivt OEKO-Tex Certificeret Olefin
  • Elegant kerne teaktræsramme
  • Luksuriøst design der tåler det nordiske klima
  • Eksklusiv afsætning plads på chaiselongmodulet

 

Mål: H: 68 cm – Bredde 298 cm – Dybde 198 cm – Sidehøjde 43 cm – sædedybde 78 cm

1 på lager

Kategori

Beskrivelse

Mido Lounge er mere end bare en serie udendørs lounge havesofaer; det er en invitation til komfort og æstetik på terrassen. Vi har skabt flere unikke opsætninger, perfekte til både små og store terrasser, og skab din egen oase, hvor afslapning og socialt samvær går op i en højere enhed.

Mido er skabt til det skiftende nordiske klima med slidstærke materialer, der gør, at din havesofa kan stå ude året rundt. Olefin tekstiler, UV-bestandige og vandafvisende materialer sikrer, at din sofa forbliver smuk og tør, mens Quick Dry skum i sæde og ryg muliggør hurtig tørring efter en regnbyge. Den elegante kerne teaktræsramme tilføjer ikke kun lette og svævende træk til udseendet, men står også imod vind og vejr.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ – Quick Dry skum – Tekstil Olefin

Mål: B298 x D198 x H 68 cm

Bredde: 298 cm

Dybde: 198 cm

Højde: 68 cm

Sidehøjde: 44 cm

Sædedybde: 80 cm

Vægt: 2 moduler i alt 93 kg

Montering: Havesofaerne samles med det medfølgende beslag.

Yderlig: Leveres i 2 kolli.

 

Materialer:

Vi vægter kvalitet højt, og derfor benytter vi os kun af gode kvalitetsmaterialer.

Olefin:

Alle hynder og puder er polstret med OEKO-TEX certificeret Olefin, der garanterer tekstilerne fri for skadelige stoffer. Olefin er det ideelle valg til udendørs møbler i det nordiske klima. Gennemfarvede tekstiltråde afviser 97% af solens UV-stråler, hvilket sikrer, at tekstilet ikke falmer. Olefin absorberer ingen fugt, tørrer hurtigt og er let at rengøre.

Quick Dry Skum:

Sædehynderne er fyldt med Quick Dry skum, der udover formstabilitet og komfort sikrer hurtig dræning og effektiv luftcirkulation. I det fugtige nordiske klima er dette altafgørende. Quick Dry skummet er vandafvisende, og hynderne er klar til brug efter kort tid, selv efter regn – sæt blot hynderne i lodret position, og de vil tørre hurtigt.

Kerne teaktræ:

Kerne teaktræ er omhyggeligt udvalgt for sin modstandsdygtighed i det nordiske klima. Inspireret af skibsindustrien, hvor teaktræ har været anvendt i generationer, har vi valgt kerne teaktræ til vores serie af havemøbler. Vi anvender udelukkende bæredygtigt FLEGT-certificeret kerne teaktræ, der stammer fra træets inderste og ældste del. Dets høje tæthed, hårdhed og olieholdighed gør det yderst modstandsdygtigt og ideelt til eksklusive havemøbler, der kombinerer kvalitet og lang holdbarhed

Relaterede produkter

Relaterede produkter​