Fri Fragt – Dansk Design – Hurtig levering

Mido Lounge Sofa – Chaiselong

Pris:

15.998,00 kr.

Mido er en minimalistisk udendørs chaiselong-havesofa der imponerer med et stilsikkert design og høj komfort.

Mido er produceret i slidstærke materialer og tåler det skiftende nordiske klima, hvorfor du roligt kan lade din havesofa stå ude året rundt. Havesofaen er polstret med Olefin som er smuds og vandafvisende tekstil. Olefin optager ingen fugt, og er yderst modstandsdygtig overfor sollys hvorfor det ikke blegner som andre tekstiler.

Quick dry skum i sofaens sæde og ryg, sikrer en høj luftcirkulation i et fugtigt klima som det nordiske. Med Quick Dry skummet tørre dine havesofa ligeledes hurtigt efter en regnbyge, da skummet har åbne celler vil regnvandet løbe direkte igennem skummet. Dette er skønt på dage med skiftende vejr, hvorfor du hurtigt igen kan slænge dig i havesofaen.

Havesofaen hviler smukt på en smuk teaktræsramme der giver et let og svævende udseende på terrassen.

 

  • Quick Dry skum
  • Høj komfort
  • Eksklusivt OEKO-Tex Certificeret Olefin
  • Elegant kerne teaktræsramme
  • Luksuriøst design der tåler det nordiske klima
  • Eksklusiv afsætning plads på chaiselongmodulet

 

Mål: H: 68 cm – Bredde 298 cm – Dybde 198 cm – Sidehøjde 43 cm – sædedybde 78 cm

Tilgængelig på restordre

Kategori

Beskrivelse

Mido Lounge er en en moderne serie af udendørs lounge havesofaer hvor komfort og æstetisk går hånd i hånd. Vi har skabt en række unikke opsætninger, passende både til den mindre samt større terrasse. Skab en oase hvor du kan slænge dig på terrassen med venner og familie.

Spring med på trenden og indret et lækkert og komfortabelt loungeområde med vores Mido lounge serie.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ – Quick Dry skum – Tekstil Olefin

Mål: B298 x D198 x H 68 cm

Bredde: 298 cm

Dybde: 198 cm

Højde: 68 cm

Sidehøjde: 44 cm

Sædedybde: 80 cm

Vægt: 2 moduler i alt 93 kg

Montering: Havesofaerne samles med det medfølgende beslag.

Yderlig: Leveres i 2 kolli.

 

Tåler alt slags vejr

Mido er designet til det nordiske klima. Produceret i slidstærke materialer hvorfor havesofaen tåler alt slags vejr. Olefin tekstiler tåler UV solens stærke stråler, afvise vandet og optaget ingen fugt. Quick Dry skummet tilsikre vandet løber igennem hynderne, sådan disse er klar til brug hurtigt igen efter en regnbyge. Rammen består af kerne teaktræ, den ideelle træsort til eksklusive havemøbler.

 

Materialer:

Olefin:

Alle hynder og puder er polstret med OEKO-TEX Certificeret Olefin, hvilket er din garanti for tekstilerne er testet for skadelige stoffer. Olefin har en lang række egenskaber der gør tekstilet yderst velegnet til brug i udendørs produkter.I forhold til polyester som bruges i langt de fleste havemøbler solgt på det danske marked, har Olefin en lang række fordele når det kommer til at kunne klare det ekstreme nordiske klima. Olefin har gennem farvet tekstiltråde, afviser 97% af solens Uv stråler, hvilket gør tekstilet ikke falmer. Olefin optager ingen fugt, er hurtigtørrende og yderst nem at rengøre.

Quick Dry Skum:

Alt skum brugt i sædehynderne består af Quick Dry skum, der udover at være formstabilt og komfortabelt også tilsikre hurtig dræning og effektiv luftcirkulation i sædehynderne hvilket er afgørende i et fugtigt nordisk klima. Quick Dry skummets struktur er opbygget af celler, hvori vandet kan løbe igenne hvorfor Quick Dry skummet ingen vand optager. Regner der, vil hynderne efter kortid igen være klar til brug, sæt hynderne i lodret position hvor de vil tørre hurtigst.

Kerne Teaktræ:

Havesofaens ramme er smuk og veludført i kerne teaktræ. Vi har ladet os inspirere af skibsindustrien, hvor teaktræet har været brugt i generationer grundet dets evne til at modstå ekstreme miljøer. Hos outnordic bruger vi udelukkende bærerdygtigt FLEGT certificeret kerne teaktræ. Kerne teaktræet stammer fra den inderst og ældste del af træets stamme. Kerne teaktræet har en højere tæthed end andre træsorter, og er ligeledes hårdere samt mere olieholdig end klassisk teak. Kerne teaktræ er yderst modstandsdygtig hvorfor det er et perfekt valg til produktion eksklusive havemøbler.

Relaterede produkter