Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Boca Havesofa – 3 pers. Open end

Pris:

7.999,00 kr.

Boca Open End havesofa er ikke blot et møbel, men en modernistisk fortælling om komfort og design. Den rummelige open end havesofa kombinerer unikt og raffineret design med fokus på førsteklasses komfort. Boca er skabt til at være mere end bare en udendørs sofa; den er en oplevelse.

OBS:

Armlænet er placeret i højre side set forfra.

Funktioner:

  • OEKO-Tex Certificeret tekstil Olefin
  • Pulverlakeret aluminiumsramme
  • Håndflettet Olefin reb
  • Quick Dry skum.

Info: Armlæn i venstre side når der siddes i sofaen.

Mål: H: 70 cm – Bredde 195 cm – Dybde 85 cm – Sidehøjde 40 cm

Ikke på lager

Kategori

Beskrivelse

Skab en outentisk loungestemning på din terrasse med vores Boca Open End havesofa – en blanding af komfort og stil, skræddersyet til afslapning og hygge udendørs. Boca er designet til at modstå det nordiske klima og fusionerer design og komfort i et smukt og luksuriøst materialevalg.

Boca repræsenterer havesofaer af den højeste kvalitet, og er det ultimative valg for den moderne havedesign-entusiast. Vores Boca havesofaer fås i flere størrelser, herunder både 1 og 3 personers versioner, hvilket giver dig rig mulighed for at skabe en smuk opsætning på din terrasse.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ – Outdoor møbelskum – Tekstil Olefin

Info: Armlæn i venstre side når der siddes i sofaen.

Mål: B195 x D85 x H 70 cm

Bredde: 195 cm

Dybde: 85 cm

Højde: 70 cm

Vægt: 50 kg

Montering: Ingen

 

Materialer:

Vi vægter kvalitet højt, og derfor benytter vi os kun af gode kvalitetsmaterialer.

Olefin:

Alle hynder og puder er polstret med OEKO-TEX certificeret Olefin, der garanterer tekstilerne fri for skadelige stoffer. Olefin er det ideelle valg til udendørs møbler i det nordiske klima. Gennemfarvede tekstiltråde afviser 97% af solens UV-stråler, hvilket sikrer, at tekstilet ikke falmer. Olefin absorberer ingen fugt, tørrer hurtigt og er let at rengøre.

Outdoor møbelskum:

Sædehynderne er fyldt med outdoor kvalitets møbelskum, der udover formstabilitet og komfort sikrer hurtig dræning og effektiv luftcirkulation. I det fugtige nordiske klima er dette altafgørende. Vores outdoor møbelskum er vandafvisende, og hynderne er klar til brug efter kort tid, selv efter regn – sæt blot hynderne i lodret position, og de vil tørre hurtigt.

Kerne teaktræ:

Havesofaens ramme er smukt udført i kerne teaktræ, inspireret af skibsindustrien. Vi bruger bæredygtigt FLEGT-certificeret kerne teaktræ fra den inderste og ældste del af træets stamme. Kerne teaktræ er tættere, hårdere og mere olieholdigt end klassisk teak, hvilket gør det yderst modstandsdygtigt og ideelt til eksklusive havemøbler fra Outnordic.

Relaterede produkter

Relaterede produkter​