Fri Fragt – Dansk Design – Hurtig levering

Havesofa Open end Boca

Pris:

8.999,00 kr.

Boca er en rummelig open end havesofa med et unikt og raffineret design. Vores Boca havesofa er designet med fokus på den gode komfort, og et ønske om at skabe en moderne udendørs havesofa. Et spændende mix af luksuriøse materialer, gør Boca havesofaen til sin helt egen.

Havesofaens unikke design understreges af den elegante kerne teaktræsramme, hvor ben og ramme udgør en smuk håndværksmæssig og veludført detalje. En pulverlakeret aluminiumsramme håndflettet med et holdbart og reb i Olefin. Hynder med Quick dry skum som udover at yde komfort, sikre dine hynder efter en kort regnbyge hurtigt er tørre igen.

Boca er helt simpelt en moderne og yderst vejrbestandig udendørs havesofa.

 

  • OEKO-Tex Certificeret tekstil Olefin
  • Pulverlakeret aluminiumsramme
  • Håndflettet Olefin reb
  • Quick Dry skum.

 

Mål: H: 70 cm – Bredde 195 cm – Dybde 85 cm – Sidehøjde 40 cm

Ikke på lager

Kategori

Beskrivelse

Skab ægte loungestemning på din terrasse med vores komfortable og stilfulde lounge havesofaer. Indret dig i den perfekte oase med fokus på afslapning og hygge udendørs på terrassen. Vores havesofaer er designet til at klare det nordiske klima, og kombinere design og komfort i et smukt luksuriøst mix af materialer. Boca er havesofaer af allerhøjeste kvalitet, og det perfekte bud på en moderne 3 personers havesofa.

Vores Boca havesofaer fås i flere størrelser, og giver rig mulighed for at lave en smuk opsætning på terrassen. Fås både som 1 og 3 personers havesofa.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ – Quick Dry skum – Tekstil Olefin

Mål: B195 x D85 x H 70 cm

Bredde: 195 cm

Dybde: 85 cm

Højde: 70 cm

Vægt: 50 kg

Montering: Ingen

 

Materialer:

Olefin:

Alle hynder og puder er polstret med OEKO-TEX Certificeret Olefin, hvilket er din garanti for tekstilerne er testet for skadelige stoffer. Olefin har en lang række egenskaber der gør tekstilet yderst velegnet til brug i udendørs produkter.I forhold til polyester som bruges i langt de fleste havemøbler solgt på det danske marked, har Olefin en lang række fordele når det kommer til at kunne klare det ekstreme nordiske klima. Olefin har gennem farvet tekstiltråde, afviser 97% af solens Uv stråler, hvilket gør tekstilet ikke falmer. Olefin optager ingen fugt, er hurtigtørrende og yderst nem at rengøre.

Quick Dry Skum:

Alt skum brugt i sædehynderne består af Quick Dry skum, der udover at være formstabilt og komfortabelt også tilsikre hurtig dræning og effektiv luftcirkulation i sædehynderne hvilket er afgørende i et fugtigt nordisk klima. Quick Dry skummets struktur er opbygget af celler, hvori vandet kan løbe igenne hvorfor Quick Dry skummet ingen vand optager. Regner der, vil hynderne efter kortid igen være klar til brug, sæt hynderne i lodret position hvor de vil tørre hurtigst.

Kerne Teaktræ:

Havesofaens ramme er smuk og veludført i kerne teaktræ. Vi har ladet os inspirere af skibsindustrien, hvor teaktræet har været brugt i generationer grundet dets evne til at modstå ekstreme miljøer. Hos outnordic bruger vi udelukkende bærerdygtigt FLEGT certificeret kerne teaktræ. Kerne teaktræet stammer fra den inderst og ældste del af træets stamme. Kerne teaktræet har en højere tæthed end andre træsorter, og er ligeledes hårdere samt mere olieholdig end klassisk teak. Kerne teaktræ er yderst modstandsdygtig hvorfor det er et perfekt valg til produktion eksklusive havemøbler.

Relaterede produkter