Fri Fragt – Dansk Design – Hurtig levering

Frill Høj Sidebord Large

Pris:

3.999,00 kr.

Frill er et smukt og praktisk udendørs sidebord med ekstra højde. Frill er yderst velegnet som arbejdsstation hvad enten det er ved grillen, afsætning plads i orangeriet eller noget helt tredje. Frill er veludført i massivt kerne teaktræ, med opbevaring og plads i form af to brugbare hylder samt stålrør til ophæng af grillredskaber eller plantetilbehør.

 

  • Certificeret kerne teaktræ
  • Høj kvalitet og lang holdbarhed
  • Grill/Plantebord
  • God bredde 60 cm

Mål: H: 91 cm – Bredde 112  cm – Dybde 60 cm

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Frill er et multifunktionelt udendørs havebord med ekstra højde. Smukt designet i kvalitet teaktræ, forskønner vores Frill havebord enhver udendørs indretning. Brug Frill havebordet ved grillen som praktisk opbevaring og afsætningsplads, eller som arbejdsstation i orangeriet hvor urter, planter og andet skal organiseres.

Frill er veludført i massivt kerne teaktræ, med opbevaring og plads i form af to brugbare hylder samt stålrør til ophæng af grillredskaber eller plantetilbehør.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ

Mål: L112 x D60 x H 91 cm

Længde: 112 cm

Dybde: 60 cm

Højde: 91 cm

Vægt: 27 Kg

Montering: Montering kræves.

 

Materialer:

Kerne teaktræet er nøje udvalgt grundet dets evne til at klarer sig i det hårde nordiske klima. Vi har ladet os inspirere af skibsindustrien, hvor teaktræet har været brugt i generationer grundet dets evne til at modstå ekstreme miljøer. Derfor var det for os naturligt at vælge kerne teaktræ til vores serie af havemøbler produceret i træ. Vi ved at netop kvaliteten af materialerne er afgørende for den gode kvalitet samt lang holdbarhed.

Hos outnordic bruger vi udelukkende bærerdygtigt FLEGT certificeret kerne teaktræ. Kerne teaktræet stammer fra den inderst og ældste del af træets stamme. Kerne teaktræet har en højere tæthed end andre træsorter, og er ligeledes hårdere samt mere olieholdig end klassisk teak. Kerne teaktræ er yderst modstandsdygtig hvorfor det er et perfekt valg til produktion eksklusive havemøbler.

Relaterede produkter