Fri Fragt – Dansk Design – Hurtig levering

Loungebord Boca 90×90 cm

Pris:

2.499,00 kr.

Boca er et stilrent og luksuriøst udendørs lounge sofabord fremstillet i den bedst tilgængelig kerne teaktræ. Loungesofabordet passer sammen med loungesofaen og er praktisk til afsætning af drinks, snack og lignende når sommeren nydes på terrassen. Bordpladen er udført med bredde og massive kerne teaktræs lameller, hvilket giver bordet et klassisk og elegant udtryk. Det detaljerede ben understreger det luksuriøse design.

 

  • Luksuriøs kerne teaktræ.
  • Lang holdbarhed
  • Massive bordpladelameller.
  • Klassisk elegant design

 

Mål: H: 40 cm – Bredde 90  cm – Dybde 90 cm

 

Med vores Boca lounge havebord skaber du en moderne og hyggelig udendørs indretning, du kan roligt inviterer venner og familie på terrassen, her vil vores Boca lounge havebord sætte rammerne for den gode stemning.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategori

Beskrivelse

Brug vores Boca loungeborde i din udendørs indretning, skab en spændende udendørs oase med hvor vores loungeborde som et ekstra element til dine havesofa eller solvogn. Et loungebord må gerne være mere end blot et sted at kunne afsætte sin kop kaffe, loungebordet kan i din udendørs indretning også bruges som afsætning til krukker, planter eller andet.

Boca loungesofabordet findes i yderlig to størrelser 60×60 samt 150×60 cm

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ

Mål: L90 x B90 x H 40 cm

Længde: 90 cm

Bredde: 90 cm

Højde: 40 cm

Vægt: 16 kg

Montering: Ben skal monteres.

 

Materialer:

Kerne teaktræet er nøje udvalgt grundet dets evne til at klarer sig i det hårde nordiske klima. Vi har ladet os inspirere af skibsindustrien, hvor teaktræet har været brugt i generationer grundet dets evne til at modstå ekstreme miljøer. Derfor var det for os naturligt at vælge kerne teaktræ til vores serie af havemøbler produceret i træ. Vi ved at netop kvaliteten af materialerne er afgørende for den gode kvalitet samt lang holdbarhed.

Hos outnordic bruger vi udelukkende bærerdygtigt FLEGT certificeret kerne teaktræ. Kerne teaktræet stammer fra den inderst og ældste del af træets stamme. Kerne teaktræet har en højere tæthed end andre træsorter, og er ligeledes hårdere samt mere olieholdig end klassisk teak. Kerne teaktræ er yderst modstandsdygtig hvorfor det er et perfekt valg til produktion eksklusive havemøbler.

Relaterede produkter