Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Havesofabord Boca 150×60 cm

Pris:

2.499,00 kr.

Skab et sofistikeret udendørs miljø med vores luksuriøse loungebord Boca. Fremstillet i førsteklasses kerne teaktræ, tilføjer dette stilfulde sofabord en tidløs elegance til din terrasse. Med brede og massive teaktræslameller på bordpladen og detaljerede ben udstråler Boca et klassisk og elegant design.

 

Funktioner:

  • Kerne teaktræ
  • Lang holdbarhed
  • Massive bordpladelameller
  • Klassisk elegant design

 

Mål: H: 40 cm – Bredde 150  cm – Dybde 60 cm

7 på lager

Kategori

Beskrivelse

Boca passer perfekt sammen med loungesofaen og fungerer praktisk som et ideelt sted at nyde drinks og snacks på din terrasse i sommermånederne. Brug Boca loungebordet som et nøgleelement i din udendørs indretning. Udøver at være et ideelt sted at sætte din kop kaffe, kan det også fungerer som en smuk base for krukker, planter eller andre dekorative elementer. Boca fås i flere størrelser: 60×150 cm, 90×90 cm og 60×60 cm.

 

Specifikationer

Materiale: Certificeret kerne teaktræ

Mål: L150 x B60 x H 40 cm

Længde: 150 cm

Bredde: 60 cm

Højde: 40 cm

Vægt: 19 kg

Montering: Ben skal monteres.

 

Materialer:

Kerne teaktræ er omhyggeligt udvalgt for sin modstandsdygtighed i det nordiske klima. Inspireret af skibsindustrien, hvor teaktræ har været anvendt i generationer, har vi valgt kerne teaktræ til vores serie af havemøbler. Vi anvender udelukkende bæredygtigt FLEGT-certificeret kerne teaktræ, der stammer fra træets inderste og ældste del. Dets høje tæthed, hårdhed og olieholdighed gør det yderst modstandsdygtigt og ideelt til eksklusive havemøbler, der kombinerer kvalitet og lang holdbarhed.

Relaterede produkter

Relaterede produkter​