Fri Fragt – Dansk Design – Hurtig levering

Tekstiler

Vores tekstiler er alle første klasses tekstiler, udvalgt med strenge krav til egenskaber og performance under ekstreme forhold. Det nordiske klima stiller store krav til materialerne, herunder ikke mindst tekstilerne som udsættes for ekstreme mængder fugt, vand og solens UV stråler som blegner de fleste tekstiler.

Vi har derfor søgt efter de bedste tekstiler på markedet, og er ikke gået på kompromis med kvaliteten af disse.

OEKO-TEX STANDARD 100

OEKO-TEX er en produktcertificering som stiller store krav til indholdet af kemiske stoffer i tekstiler, eller stoffer som mistænkes at kunne være skadelig for vores helbred.

Derfor er det helt naturligt for outnordic at bruge tekstiler som alle er certificeret, og dermed garanti for tekstiler brugt i vores produkter er fri for skadelige kemikalier. 

OEKO-TEX er tilmed verdens største organisation af certificeringen indenfor tekstilbranchen. 

MILJØVENLIGE TEKSTILER

Produktionen af Olefin er yderst skånsom for miljøet. Olefin består af 100% Solution Dyed garn. Solution Dyed er en fremstillingsmetode til farvning af tekstiltrådene. Farven tilføjes polyesteren mens tekstilmassen stadig er i flydende tilstand, og endnu vigtigere inden polyesteren bliver trukket til tråde.

Denne proces resulterer i tekstiltråde som er gennem farvede og af høj kvalitet med utrolig høj UV resistent. 

Under fremstillingen bruges ingen vand, og der findes ingen blypigmenter hvilket gør fremstillingen yderst skånsom for miljøet. 

 

OLEFIN TÅLER DET NORDISKE KLIMA

Olefin er et eksklusivt, blødt og lækkert udendørs tekstil. Olefin er tåler det nordiske klima, og har en lang række egenskaber som gør tekstilet til det perfekt valg.  

Tekstilet er ikke blot ekstremt behageligt at sidde på, det er også åndbart, slidstærkt og yderst vejrbestandigt. Olefin blokerer for 97% af solens stråler, og bevarer farven da tekstilets tråde er gennem farvet. Man kan nærmest tale om at Olefin elsker solen. Derudover er Olefin nemt at rengøre, det er vand og pletfast, nem at rengører og ikke mindst 100% genanvendeligt. 

Olefin har en lang levetid, holder sig smuk år efter år. 

VEDLIGEHOLDELSE

Olefin er et Premium materiale, og det rigtige valg til brug af hynder og puder til udendørsbrug i hårde omgivelser. Olefin er brugt i alle vores produkter hvor hynder og puder indgår. Som med alt andet kan havehynderne hurtigt blive snavsede eller plettede i løbet af en sæson. Med let vedligehold og omtanke, forlænges levetiden på hynder og puder væsentligt hvis nedenstående råd følges. 

Opbevar dine puder og hynder i en egnet hyndeboks, specielt ved regn i længere perioder. 

Vand og let sæbe fjerner de mest gængse pletter.

Ved genstridige pletter kan man anvende vaskemaskine ved skåneprogram og 40 grader. Vi anbefaler dog ikke at tage betrækket af sædehynder, da disse kan være svære at monterer igen efter vask.       

Vi anbefaler altid at lufttørre hynder samt puder, tørretumbler må ikke anvendes.