Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Tekstiler

Topklasse tekstiler 

Olifin er det ultimative valg af tekstil til det nordiske klima 

 

Vi benytter os kun af førsteklasses tekstiler. Vi har strenge krav til tekstilernes egenskaber og performance under ekstreme forhold. Det nordiske klima stiller store krav til materialerne – så derfor stiller vi endnu større. Vi sikrer os, at alle tekstiler kan tåle ekstreme mængder fugt, vand og solens UV stråler. Alt sammen uden at tekstilet blegner. 

Tekstilernes kvalitet er et ufravigeligt krav, vi har. Og det er ikke et sted, vi går på kompromis. 

OEKO-TEX standard 100

OEKO-TEX standarden stiller strenge krav til indholdet af kemiske stoffer i tekstiler. Formålet er at eliminere stoffer, der kan være skadelige for vores helbred. OEKO-TEX er verdens største organisation indenfor tekstilcertificering. Der følger dermed en global anerkendelse med en OEKO-TEX certificering. 

For Outnordic er det en selvfølge kun at anvende certificerede tekstiler. Vi ønsker, at vores havemøbler er fri for skadelige kemikalier. 

Du kan trygt vælge vores havemøbler. Du kommer ikke til at på på kompromis på hverken design, komfort, pris eller tryghed og kvalitet. Vi sikrer, at alle elementerne i vores havemøbler har den højeste kvalitet. 

 

Miljøvenlige tekstiler

Tekstilet Olefin er yderst skånsomt for miljøet, når det produceres. Olefin består af 100 % Solution Dyed garn, hvor farvningsmetoden er altafgørende for bæredygtigheden. Tekstilet farves, mens det stadig er i flydende tilstand. Altså inden trådene trækkes. Det giver gennemfarvede tekstiltråde af høj kvalitet, der ovenikøbet er UV-resistent.

Vigtigst af alt bruger produktionen af Olefin ingen vand, og der anvendes ikke blypigmenter. Det gør produktionen særligt skånsom for miljøet.

Med havemøbler fra Outnordic vælger du ikke kun et tidsløst design og holdbarhed. Du tager også en skridt mod en mere bæredygtig fremtid.   

Olefin tåler det nordiske klima

Man skulle tro, Olefin er skræddersyet til det nordiske klima. Stoffet har en imponerende række egenskaber, der gør det til det perfekte valg af tekstiler til vores tidsløse havemøbler. 

Ikke alene er det behageligt at sidde på. Tekstiler er åndbart, slidstærkt og modstandsdygtigt overfor vejr og vind. Det er let at rengøre, det er vand- og pletafvisende og 100 % genanvendeligt. 

Men ikke kun vand og vind tåler Olefin. Det tåler også solstråler. Tekstilet blokerer 97 % af solens stråler. Og idet tekstilets tråde er gennemfarvede, vil det også beholde dets farve år efter år.

Med Olefin får du dermed ikke hvilket som helst tekstil. Du får et topklasse tekstil. Et tekstil med lang levetid, der holder sig smukt år efter år og sæson efter sæson.