Fri Fragt over 2000 kr – Dansk Design – Hurtig levering

Outdoor way of living 

 
Vi mener dansk designede havemøbler i høj kvalitet skal være tilgængelig for alle

Derfor har vi sat os for at designe, udvikle og sælge havemøbler af høj kvalitet til rimelige priser året rundt. Det kan vi tilbyde, for vi gør tingene en anelse anderledes. Lad os forklarer dig hvordan, da det er en kombination af flere ting. 

Vi gør det hele selv

Vi sælger dansk designede havemøbler i høj kvalitet til meget rimelige priser. Vi gør tingene anderledes, hvor vi selv har taget hånd om alle processer: Design, produktion og salget af vores eksklusive havemøbler, du kun finder gennem vores egen webshop. 

På den måde kan vi skære alle mellemmænd fra. Det giver naturligvis en række besparelser, du som kunde vil få direkte gavn af. Sådan sælger vi vores havemøbler i højeste kvalitet til priser, der tit er 30-40 % billigere end tilsvarende møbler i samme kvalitet og design. Vi har tjekket markedet.

Rimelige priser året rundt

Du kan rolig handle vores produkter til rimelige priser året rundt. Du finder nemlig ingen udsalg, tilbud eller kampagner på vores webshop. 

Vi ønsker at have gennemsigtige og gennemskuelige priser året rundt. For os er det tosset at sætte urimeligt høje normalpriser for derefter at kunne tilbyde samme rabatter. Derfor sætter vi prisen rigtigt første gang, så vi har en fast, lav pris året rundt. 

Dansk design og kvalitet

Smukke, danskdesignede havemøbler skal du ikke lede længe efter. Vores erfaringer med mange af havemøblerne er desværre, at pris og kvalitet ikke hænger sammen. Enten er de for dyre. Eller også er kvaliteten for ringe. Det vil vi hos Ournordic gøre op med. Vi mener nemlig, at danskdesignede havemøbler skal være tilgængelige for alle. 

Efter en lang årrække i branchen ved vi, at vi kan gøre tingene anerledes. Vi designer selv vores havemøbler. Vi udvælger kun de bedste materialer. Og så inspireres vi af den nordiske natur: Både i designet, men i den grad også i den høje kvalitet. Denne inspiration krydrer vi med en inspiration til de sydlandske lande, hvor livet leves udenfor hver dag. Det sætter krav til kvaliteten af vores havemøbler.