Fri Fragt – Dansk Design – Hurtig levering

Altid lavere priser

Vi mener dansk designede havemøbler i høj kvalitet skal være tilgængelig for alle. Derfor har vi sat os for at designe, udvikle og sælger havemøbler af høj kvalitet til rimelige priser året rundt. Dette kan vi tilbyde da vi gør tingene en anelse anderledes. Lad os forklarer dig hvordan, da det er en kombination af flere ting. 

Vi gør det hele selv

Vi sælger dansk designede havemøbler i høj kvalitet til meget rimelige priser. Vi gør tingene anderledes, og har selv taget hånd om alle processer.

Vi designer, producerer og sælger vores eksklusive havemøbler direkte via egen webshop. 

Vi har skåret alle fordyrende mellemled fra, hvilket betyder vi hverken har butikker, forhandlere eller andre fordyrende mellemled. Dette giver selvsagt en lang række besparelser, disse sender vi direkte videre til vores kunder i form af produkter af højeste kvalitet til priser der ofte er 30-40% billigere end lignende kvalitet og design.  

Rimelige priser året rundt

Du finder ingen udsalg, tilbud eller kampagner på vores webshop. Derimod kan du handle vores produkter til rimelige priser hele året.

Lad os være ærlige, alle de tilbud vi som kunder tilbydes uge efter uge er lang ofte fiktive. Tag et ekstra kig på kvaliteten, produkterne og spørg dig selv om det virkelig kan passe at prisen kan sænkes med op til 50% af den oprindelige pris?

For at kunne tilbyde samme rabatter, ville det kræve vi satte nogle urealistiske før priser på vores havemøbler. Det syntes vi ærligt er en smule tosset, og vi ønsker i stedet en rimelige og gennemskuelig pris året rundt. Vi har tjekket markedet, og du sparer ofte 30-40% på et sammenligneligt design og kvalitet ved at handle hos os.    

Dansk design og kvalitet

Der findes et utal af smukke designede havemøbler på markedet, fælles for de fleste er dog at priser er urimelige høje. Dette ønsker vi med outnordic at lave om på. Dansk designede havemøbler skal være tilgængeligt for alle. 

Efter mange år i branchen ved vi tingene kan gøres anderledes, hvorfor vi har skabt outnordic værende dansk design produceret i de bedst tilgængelige materialer til rimelige priser året rundt.   

Alle skal have mulighed for at købe kvalitetshavemøbler som holder sig smukke år efter år.